SV Portal Forums banner
41 - 60 of 84 Posts
Can you remeber anyone matching it yet?, I can't remember any doing so yet.
Nie, ale pomalowałem tylną sprężynę tak, żeby pasowała... Jest blisko, ale nie idealnie...:)

Czy ktoś wie, czy kolory pasują do innych producentów? Na przykład, czy niebieski jest taki sam jak, powiedzmy, niebieski używany przez Forda lub BMW? Chyba miedź jest taka sama jak podkład z tlenku żelaza...

Obniża

Nie, ale jeśli to obniżenie, potrzebujesz Trevs, kolega Dave właśnie kupił kilka na dni na torze (ode mnie.....) może jest jakaś okazja?
Właśnie zamieniłem parę wydechów venom na twoje stare obniżenia Tim, teraz potrzebuję tylko niebieskiego lakieru candy.

Czy słyszałem, jak wspomniano moje imię......:whistle:

Niebieska farba została częściowo zużyta..........To idzie tak........Brian bierze farbę od Tima............Malarz ignoruje aerozole..........Brian bierze farbę od Kenbarcon...........Malarz mówi, że nie ma wystarczająco dużo (Cholera jasna!!) do zrobienia wewnątrz i na zewnątrz........Brian mówi, użyj aerozoli do wnętrza. Malarz to robi.............ale.............kolor zewnętrzny (od Kena) jest zbyt ciemny (nie pytaj dlaczego).............Jezu Chryste........pełne przemalowanie jest teraz na kartach.

Czy ja słyszałem swoje nazwisko...:whistle:

Niebieska farba została częściowo zużyta..........To idzie tak........Brian bierze farbę od Tima............Malarz odrzuca aerozole..........Brian bierze farbę od Kenbarcona...........Malarz mówi, że nie ma wystarczająco dużo (Kurwa mać!!) do zrobienia wewnątrz i na zewnątrz........Brian mówi, użyj aerozoli do wnętrza. Malarz to robi.............ale.............kolor zewnętrzny (od Kena) jest zbyt ciemny (nie pytaj dlaczego).............Jezu Chryste........pełne przemalowanie jest teraz na kartach.

Brzmi jak dużo zabawy dla mnie...:crazy:

Mam nadzieję, że moja mała robota malowania na VMAX pójdzie lepiej niż twoja:crazy:

Brzmi dla mnie jak świetna zabawa...:crazy:

Mam nadzieję, że moje małe przemalowanie VMAX pójdzie lepiej niż twoje:crazy:
To moja wina, że jestem skąpym kutasem:devil2: ....... Dwóch użytkowników forum było wspaniałych, dając mi farbę, ale powinienem był po prostu zlecić im zrobienie tego od razu.:crazy:

kod lakieru

Ok, czy kody lakierów znajdują się gdzieś na motocyklu? Jeśli nie, gdzie mogę znaleźć kody lakierów i wszystkie informacje potrzebne do dopasowania koloru mojego motocykla, jeśli chodzi o podkład, lakier bezbarwny, metaliczny płatek i tak dalej? Mam czarny z niebieskim płatkiem SV1000S z 2005 roku, więc czy ktoś może pomóc?

B-Bob,

Lista części online dealera, taka jak ta:http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm , będzie miała pomalowaną część, taką jak Twój zbiornik paliwa. Ostatnie trzy znaki w numerze części to kod koloru. W tym przypadku Twój czarny to YAY. Następnie, również na liście części, znajduje się strona o nazwie "tabela kolorów" pokazująca wszystkie kody Suzuki i ich nazwy. YAY nazywa się "Pearl Nebular Black".

Te informacje zapewnią, że otrzymasz odpowiedni kolor ze źródła farby, takiego jak:http://www.color-rite.com/ .

Colorrite będzie w stanie powiedzieć Ci, co musisz kupić, może 2-3 różne farby, aby dopasować lakier OEM Suzuki.

Sugeruję dwukrotne sprawdzenie kodów kolorów Colorrite z rzeczywistą listą części Suzuki, ponieważ mieli mój żółty sv650 '05 nieprawidłowo wymieniony w swojej bazie danych. Gdybym tego nie zauważył, dostałbym od nich złą farbę. (Od tego czasu poprawili swoją listę farb dla mojego SV).
dave

Ps: Jak daleko jesteś od Cochranton? Czy jest już tam śnieg?
(Jestem w pobliżu Philly.)

Poprawka!

Hej, próbowałem usunąć naklejkę z góry mojego zbiornika paliwa i jak można się domyślić, usunąłem kawałek bezbarwnego lakieru i/lub farby:doh:. Czy ktoś jeszcze miał jakieś odpryski i jeśli tak, to czego użyłeś, tylko farby, tylko lakieru bezbarwnego czy obu?!?!?!?!?:confused:

POMOCY PROSZĘ....Naprawdę brzydko na to patrzeć.

Dzięki.

Informacje o specjalnej edycji dolnej owiewki

Cześć właściciele SV, potrzebuję informacji: Kupiłem kompletne dolne owiewki do mojego sv 1000s 2003, mam je otrzymać. Ale wydaje się, że są w innym kolorze, mój to Yc2, a ten zestaw to edycja specjalna. Czy może być w innym kolorze, na przykład głębokim niebieskim? Czy ktoś ma jakieś sugestie? Dzięki!

Cześć właściciele SV, potrzebuję informacji: Kupiłem kompletne dolne owiewki do mojego sv 1000s 2003, mam je otrzymać. Ale wydaje się, że jest w innym kolorze, mój to Yc2, a ten zestaw to edycja specjalna. Czy może być w innym kolorze, jak głęboki niebieski? Czy ktoś ma jakieś sugestie? Dzięki!
Jeśli jest to model specjalnej edycji, schemat malowania będzie wyglądał tak....

Attachments

LOW FAIRING SPECIAL EDITION
Cześć, właśnie dzisiaj otrzymałem specjalną edycję zestawu dolnej owiewki (ten SZ...) i w środku podano następujące kody:
KBA 30537
Czy ktoś nigdy nie widział tego kodu koloru???
Dzięki za wszystko!

Cześć, właśnie otrzymałem dziś edycję specjalną low fairing lit (SZ...) i w środku podano następujące kody:
KBA 30537
Czy ktoś nigdy nie widział tego kodu koloru???
Dzięki tak czy inaczej!
To dlatego, że jest to więcej niż jeden kolor/odcień niebieskiego, jak na zdjęciu, które zamieściłem wcześniej.

41 - 60 of 84 Posts